Fostul ministru Ilan Laufer critică dur reacțiile românilor care se plâng de creșterea facturilor la energie și gaze. Laufer spune că o parte a societății a a aplaudat când Liviu Dragnea, fost lider PSD, în vremea căruia s-a emis OUG 114 care plafona prețul la gaze și energie, a fost închis.

„Ce vă tot plângeți că s-au triplat prețurile la gaze și energie?! S-a sărbătorit pe străzi atunci când l-au băgat pe Dragnea la pușcărie!…ne-a trecut glonțul comunismului pe la ureche, dar s-a luat o decizie salvatoare și s-a abrogat așa zisa ordonanță comunistă 114 a lui Dragnea, care plafona prețul la gaze și energie!

Acum trebuie să #rezistăm și să avem încredere în #echipacâștigătoare care o să ne “dea” în curând subvenție la lumânări. Ca și voi, aștept cu nerăbdare noi episoade din seria “ai bani mănânci, n-ai bani nu ți-e foame” – “cel mai ieftin Megawatt este cel pe care nu-l consumăm” – “ să nu te culci sănătos și să te trezești, doamne ferește mort”, probabil de frig și alte mesaje pline de doctrina de dreapta care susțin piața liberă.

Eu #rezist și sustin #echipacâștigătoare și la bine și la greu. Voi nu? Plafonarea prețurilor riscă să ne arunce înapoi în comunism. Singurii avantajați ar fi fost rușii. Ca să fac o paralelă la ce a zis Tudor Chirilă referitor la șobolanii și gunoaiele din sectorul 1, cu toții putem rezista la puțin frig, întuneric și la creșterea prețurilor, ca să nu vină comunismul peste noi. Fără comunism, fără plafonarea prețurilor #rezist și sustin #echipacâștigătoare”, scrie Laufer pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here