Caută
Close this search box.

Ioana Constantin (PMP): În timp ce se plimbă prin oraș Circul Coaliției, cresc prețurile

ioana constantin

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, acuză o lipsă de solidaritate față de românii „prinși în caruselul scumpirilor și problemelor economice”.

Politicianul prognozează că „PNL va rămâne la Guvernare, PSD-ul va asigura voturile, iar USR-PLUS se va întoarce în Parlament”.

„Ce s-a ales de voturile romanilor? (…)

În timp ce se plimbă prin oraș Circul Coaliției, cresc prețurile, scade puterea de cumpărare, firmele se lovesc de creșterea costurilor și de probleme cu forța de muncă.

USRPLUS a arătat de la începutul existenței sale că nu are niciun fel de conduită instituțională, că are o capacitate extraordinară de a genera crize adolescentine. Coaliția PNL-USRPLUS nu a funcționat de la bun început: în primele săptămâni de guvernare era o adevărată vânătoare prin ministere pentru a scoate la iveală tot felul de lucruri despre partenerii de guvernare. Coaliția nu funcționează nici în primăriile și consiliile județene din toată țara. Pur și simplu, e o răfuială și un război continuu, care pune puncte în coșul electoral al PSD și crește nota de plată a românilor.

2021 și 2022 erau anii cei mai buni pentru a face reforme chirurgicale, pentru a repune în matcă anumite domenii: de la eliminarea pensiilor speciale, la transparența în administrația publică, până la revenirea la 2 tururi de scrutin. Acum prioritatea trebuia să fie să accesăm banii din PNRR, să facem investițiile despre care se vorbește de ani buni.

PNL va rămâne la Guvernare, PSD-ului îi e comod să stea în opoziție acum. Iar mandatele catastrofale ale USRPLUS de la București vor aduce și mai multe puncte PSD. În 2024, PSD va reveni cu și mai multă forță. Numai pe imaturitatea și lăcomia celor care nu au înțeles ce onoare extraordinară aveau să guverneze în aceasta perioadă România.

Ultimele luni au arătat din partea guvernanților și o lipsă de empatie și solidaritate față de oameni și firme, cetățeni prinși în caruselul scumpirilor și problemelor economice. Dacă se va adânci și mai mult criza economică, România ar putea deveni și teren pentru manifestații de stradă, așa cum vedem în multe alte state deja”, a transmis Ioana Constantin într-un articol de blog.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri