Caută
Close this search box.

Legenda fotbalului mondial, Pelé, internat în spital în stare gravă

Pelé, legendarul fotbalist brazilian, cel mai valoros din istoria fotbalului, a fost internat în stare gravă într-un spital din Sao Paolo.

Pelé, în vârstă de 80 de ani, a încercat să-și liniștească fanii: „Băieţi, nu am dispărut şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, a scris marele Pelé pe Twitter, marţi, potrivit stiripesurse.ro.

Pelé a jucat 92 de meciuri internaționale cu naționala Braziliei și a câștigat trei titluri la Cupa Mondială.

Acesta se confruntă cu grave probleme de sănătate, în urma mai multor operații la șold.

Anii își pun amprenta asupra legendarului sportiv, care acuză probleme la coloana vertebrală și la genunchi, iar în urmă cu câțiva ani a suferit o intervenție de îndepărtare a unei pietre de la rinichi.

La începutul anului trecut, fiul său, Edinho, a declarat, într-un interviu, că tatăl său are probleme fizice și psihice și că se simte de-a dreptul „deprimat”, precizează sursa citată.

Potrivit postului de radio RMC Sport, internarea din 2019 a brazilianului a fost mai mult o măsură de precauție, deoarce acesta a suferit o criză de tetanie și de febră, înainte de călătoria spre țara sa natală. Surse din anturajul lui Pele susțineau că viața acestuia nu a fost în pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri