Caută
Close this search box.

Ministrul Educaţiei: Pentru cele 8.652 de funcţii vacante de directori au fost depuse 9.221 de dosare

cîmpeanu

Un număr de 9.221 de dosare au fost depuse pentru cele 8.652 de funcţii de directori şi directori adjuncţi de unităţi de învăţământ vacante, publicate la nivel naţional, a anunţat luni ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Potrivit Agerpres, dosarele urmează a fi verificate administrativ în perioada 27 – 29 septembrie de către comisiile judeţene/ a municipiului Bucureşti.

În data de 26 septembrie, la ora 23,59, s-a încheiat etapa de înscriere în aplicaţia informatică a candidaţilor la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat. Pentru cele 8.652 de funcţii vacante publicate la nivel naţional (6.231 funcţii de director şi 2.421 funcţii de director adjunct), au fost depuse un număr de 9.221 dosare. Acestea vor fi verificate administrativ în perioada 27 – 29 septembrie de către comisiile judeţene/ a municipiului Bucureşti„, a precizat ministrul.

Citește și: Înaltpreasfințitul Calinic, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, are Covid

El a menţionat că pe 30 septembrie vor fi afişate listele candidaţilor ale căror dosare sunt conforme, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-urile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri