Caută
Close this search box.

VIDEO Mirel Curea este cercetat de Poliţie, pentru apologia infracţiunii, în legătură cu Mălin Bot

mirel curea

Mirel Curea, invitat de casă al postului Antena 3, este cercetat de Poliție pentru „apologia infracțiunii de vătămare corporală”. Curea a amenințat public, într-o emisiunea difuzată de EVZ online, moderată de Robert Turcescu, că îl bate pe Mălin Bot de „se c__ă pe el”.

Poliția urmează să înceapă cercetări, în urma unei sesizări înaintată de Mălin Bot.

„Voi depune o plângere penală pe numele numitului Mirel Curea, omul infractorului Dan Andronic, pentru instigarea la comiterea de infracțiuni și apologia infracțiunii de vătămare corporală.

Într-o emisiune difizată live astăzi, din redacția EVZ, Mirel Curea a instigat explicit la violenţe, țînând un curs despre cum ar trebui să mă bată pe mine lumea, când filmez.

Emisiunea a fost moderată de acoperitul Robert Turcescu și l-a avut ca invitat chiar pe infractorul Dan Andronic, condamnat cu suspendare în dosarul Ferma Băneasa”, a anunțat Mălin Bot, în luna august.

Iată ce a declarat Mirel Curea, în emisiunea cu Robert Turcescu și Dan Andronic:

„Vă învăț eu, băiat care am crescut în Gara de Nord, cum să rezolvați legal situații de genul ăsta. Vă învăț eu ce să faceți, cum se face cu idioți dintr-ăștia, care se provoacă elegant, ca să facă ei primul gest de agresiune și după aia bătuți măr, în legitimă apărare. Așa se procedează.

Te duci zâmbind către el – că poate să mai aibă și pe alții care filmează – și îi spui și îi faci niște chestii care să n-apară pe filmare, care-l scot din minți pe respectivul, îl enervează, te pocnește, ești în legitimă apărare și îl bați de se c..ă pe el. Așa se procedează”, a declarat Curea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri