Caută
Close this search box.

Năsui: Prima măsură luată în Ministerul Economiei, de când am plecat, schimbarea tuturor membrilor CA profesionişti

Năsui

Fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui reclamă, luni, că prima măsură luată în Ministerul Economiei după plecarea sa a fost schimbarea tuturor membrilor CA profesionişti, inclusiv la societăţi care au început să facă performanţă.

”Care credeţi că este prima măsură luată în Ministerul economiei de când am plecat? Schimbarea tuturor membrilor CA profesionişti. Inclusiv la societăţi care au început să facă performanţă. De exemplu, consiliul de administraţie de la Societatea Sării, Salrom, a fost în întregime schimbat”, a scris pe Facebook fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui.

Acesta afirmă că şi proiectul de exploatare a grafitului se pare că va fi stopat pentru simplu motiv că era o iniţiativă care vine de la USR-PLUS.

”Îi rog pe noii conducători să se gândească atent dacă vor să dea cu piciorul la o imensă oportunitate pentru România. Nu e vorba de niciun partid aici. E vorba de o şansă pe care de prea mult timp nu o fructificăm.

O şansă nu doar pentru comunităţile locale din zona Gorjului, ci pentru întreaga economie a României să se integreze în procesul de producţie de baterii”, a mai scris NĂsui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri