Caută
Close this search box.

Naţionala României, fără victorie cu Macedonia de Nord, în preliminariile CM 2022

Selecţionatele de fotbal ale României şi Macedoniei de Nord au terminat la egalitate, 0-0, miercuri seara, pe Arena Todor Proeski din Skopje, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Tricolorii au obţinut un egal, la capătul unui meci dominat de adversari, potrivit Agerpres. Portarul Niţă a avut mai multe intervenţii remarcabile.

Şi România a avut câteva momente bune, dar Stanciu (65) a şutat de la 30 m pe lângă poartă, iar Răzvan Marin (72) a trimis un şut de la 30 de metri, portarul Dimtrievski respingând cu pieptul.

Bilanţul echipei României în meciurile din septembrie este unul pozitiv, cu două victorii (2-0 cu Islanda în deplasare, 2-0 cu Liechtenstein acasă) şi un egal (0-0 cu Macedonia de Nord în deplasare), fără gol primit şi cu patru înscrise.

Cu un lot decimat de accidentări şi Covid-19, România a rezistat la Skopje în faţa unei formaţii pe care a învins-o greu la Bucureşti, cu 3-2, şi care a participat la EURO 2020.

România se află pe locul al treilea după această remiză, la un singur puncte de Armenia, care a remizat cui Liechtenstein (1-1), miercuri, la Erevan. În alt meci, Germania a dispus de Islanda cu 4-0, la Reykjavik.

Luna viitoare, România va juca alte două meciuri în preliminarii, pe 8 octombrie, la Hamburg, cu Germania, iar pe 11 octombrie, cu Armenia, pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri