Caută
Close this search box.

Nelu Tătaru: Am încredere că echipa PNL îşi va consolida poziţia pe scena politică

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat că alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al partidului într-o perioadă plină de provocări reflectă încrederea liberalilor în capacitatea noului lider de a-şi îndeplini misiunea politică: aceea de a schimba România în bine.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii a menţionat că rezultatul alegerilor reprezintă începutul unui nou capitol în istoria partidului, al cărui conţinut va fi în acord cu viziunea preşedintelui PNL, axată pe acţiuni concrete, proiecte durabile, reformatoare, dar şi pe investiţii solide de viitor.

Alegerea lui Florin Cîţu în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, într-o perioadă plină de provocări, reflectă încrederea noastră, a liberalilor, în capacitatea noului lider de a-și îndeplini misiunea politică: aceea de a schimba România în bine”, afirmă fostul ministru al Sănătății în cabinetul Orban.

Îl felicit pe Florin Cîțu și sunt convins că la fel ca în funcția de Prim-ministru, și noua poziție din cadrul partidului îi va oferi șansa să dovedească faptul că este un om al soluțiilor.

Schimbarea este singura cale spre progres, iar eu am încredere că echipa PNL își va consolida poziția pe scena politică românească, își va menține unitatea, loialitatea față de valori și va continua să își concentreze forțele pentru a materializa promisiunile făcute”, mai spune Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri