Caută
Close this search box.

Nicușor Dan și-ar fi scris demisia! ”Omul și-a asumat, nu face față”

nicuşor dan

Doar până acum circa 30.000 de oameni au semnat pentru demiterea lui Nicușor Dan, pe listele aduse de Umaniști. Aceștia, în frunte cu vicepreședintele Ramona Ioana Bruynseels caută tot mai mult să vorbească cu oamenii despre acest subiect.

Ramona Ioana Bruynseels este de părere că trebuie să terminăm cu incompetența și cu toleranța incompetenței în administrația publică. Din acest motiv, aceasta spune că Nicușor Dan trebui să plece imediat de la conducerea Primăriei Municipiului București (PMB).

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, și-ar fi scris de mai multe ori să-și demisia, susține un deputat PSD. Totuși, „cineva i-o tot rupe”, a mai spus același deputat, referindu-se la hârtia pe care era scrisă demisia.

Pe de altă parte, Laura Vicol, deputat PSD, declară că Nicușor Dan a vrut să-și asume faptul că nu poate conduce Primăria Capitalei, însă nu este lăsat de cei din jurul lui.

„Am auzit că și-a scris demisia de vreo 5 ori. Am și eu prieteni acolo în primărie care mi-au povestit. I-o rupe cineva, i-o rupe. Omul și-a asumat, nu face față, lasă-l să plece. Tot respectul pentru domnul Nicușor Dan pentru această atitudine, pe cuvântul meu, și nu vorbesc sarcastic. Bravo lui. Și-a asumat că nu poate să o facă, de patru ori sau de cinci ori și-a scris-o. Și-a scris-o pe hârtii, i s-a rupt hârtia, spre deosebire de altă zburătoare care nu înțelege că locul ei nu este acolo. Sunt diferențe extrem de mari între oamenii care nu pot, dar unii își asumă, alții nu”, a susținut Laura Vicol.

„Ne dorim, noi, şi asta cu titlu imediat, ca domnul Nicuşor Dan, să plece acasă. Trebuie să scăpăm de orice personaj care nu reuşeşte lucruri pe care bucureştenii le aşteptă şi mai ales pe care bucureştenii le-a promis. Trebuie să terminăm cu incompetenţa şi cu tolerenţa incompetenţei în administraţia publică”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

În acest context, oamenii sunt de părere că Nicușor Dan nu are calitățile necesare pentru a fi primar. O femeie a declarat presei că politicienii sunt complet nepregătiți și că trăiesc pentru binele lor, nu pentru al tuturor oamenilor.

„Am ajuns pe mâna unor oameni complet nepregătiţi. Nu au absolut nimic cu ţara. Ei trăiesc în alte lumi, pentru bine lor, nu al nostru”, a spus o femeie.

Mai mult decât atât, bucureștenii spun că primarul general al Capitalei nu este un bun gospodar, aducând în discuție aglomerația din trafic, parcările insuficiente, parcurile în paragină și poluarea foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri