Surse politice din USR PLUS au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că partidul ia în calcul sa voteze moțiunea PSD, în cazul în care ajunge prima la vot, înaintea moțiunii USR PLUS.

USR PLUS o să ceară în BPR astăzi ( ora 15.30) să se voteze moțiunea lor, dar răspunsul o să fie că se așteaptă motivarea de la CCR, spun sursele citate, astfel că se va face calendarul pe moțiunea PSD și USR PLUS o va vota.

Sursele citate au precizat că USR PLUS votează prima moțiune care ajunge la vot, deși o preferă pe a lor. Se anunță așadar nori negri pentru cabinetul lui Florin Cîțu.

Conducerea Parlamentului se reunește marți pentru a stabili ce se întâmplă cu moțiunile de cenzură depuse de parlamentarii AUR, USR PLUS și PSD. Ședința va avea loc la ora 16.00.

CCR a decis marți că moțiunea de cenzură depusă de parlamentarii AUR și USR PLUS este validă și poate fi dezbătută și votată în Parlament.

Marți, PSD a depus o moțiune de cenzură la adresa Guvernului Cîțu.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele partidului, a cerut proceduri rapide și a spus că se așteaptă ca moțiunea PSD să fie susținută de AUR și USR PLUS.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here