Caută
Close this search box.

Pilotul implicat în accidentul de la Raliul Iaşului a murit

Proba specială a Raliului Iaşiului a fost întreruptă. sâmbătă, după ce o maşină la volanul căreia se afla pilotul Adrian Răspopa a fost implicată într-un accident rutier în timpul circuitului din zona Hadâmbu.

Pilotul Adrian Răspopa, care a suferit un accident rutier grav în timpul specialei de la Raliul Iaşiului, a murit la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi, după două ore în care medicii au încercat să îi salveze viaţa.

„Pacientul a decedat în sala de operaţie. A fost resuscitat timp de două ore, în total, atât în UPU cât şi în sala de operaţie. S-a intervenit chirurgical. S-a făcut tot ce este medical posibil”, a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Pilotul Adrian Răspopa a suferit multiple leziuni grave la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral şi a intrat în comă după ce în cursul după amiezii de sâmbătă, în timpul unei probe speciale, a intrat în decor în zona Hadâmbu, potrivit Agerpres.

În urma accidentului, pilotul a rămas încarcerat, iar copilotul Cosmin Diacu s-a autoevacuat. Cei doi au fost transportaţi cu un elicopter la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

Când a ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi bărbatul era în stare critică, în şoc hipovolemic, cu stare de comă post resuscitare. A fost intubat şi ventilat mecanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri