Caută
Close this search box.

Primarul Timișoarei spune că prin încălcarea drepturilor prevăzute de Constituție s-a consfințit o victorie a normalității

dominic fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, aplaudă introducerea de restricții doar pentru românii nevaccinați. Fritz spune că prin încălcarea drepturilor prevăzute de Constituție s-a consfințit o victorie a normalității.

„Salut decizia premierului Florin Cîțu de a reveni asupra deciziei de a impune restricții generalizate asupra localităților, precum Timișoara, pentru vaccinați și nevaccinați deopotrivă. Anunțul de astăzi privind libertatea de mișcare pe baza certificatului verde va stimula vaccinarea și va susține economia, în special sectorul Horeca.

Este o victorie a normalității și mă bucur că vocea noastră s-a făcut auzită. Apelul de ieri cerea exact acest tip de acțiune: libertate de mișcare și de întrunire a celor vaccinați, cu respectarea măsurilor de protecție încurajarea și extinderea vaccinării, sprijinirea mediului economic.

Dar să nu uităm: situația este în continuare foarte serioasă. Spitalele din Timișoara sunt pline. Vă rog mult să fiți la fel de precauți cum ați fost la începutul pandemiei. Purtați mască, păstrați distanța și, dacă nu ați făcut-o deja, vaccinați-vă. Este singura cale să ieșim din acest coșmar”, scrie Fritz pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri