Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL și ministru al Muncii, susține că USR PLUS își dezamăgește propriul electorat prin „alianța” pe care a format-o cu AUR pentru dărâmarea Guvernului. ”USR nu a fost Albă ca Zăpada din Guvern”, declară Turcan.

Alianța USR-PLUS cu un partid despre care toți liderii USR au afirmat tot timpul că este extremist, pentru a dărâma guvernul Cîțu, este greșeala pentru care USR-PLUS răspunde în fața propriilor alegători.

Problema majoră este, însă, asigurarea guvernării țării într-un moment dificil, marcat de perspective nesigure privind evoluția pandemiei, din cauza unui procent mic de persoane vaccinate, și blocaje economice globale, alături de creșteri de prețuri, după oprirea bruscă a activităților de anul trecut.

Acestea sunt problemele, care nu sunt ușoare, de aceea aveau nevoie de o guvernare solidă, cu o responsabilitate comună și egală a celor trei partide din Coaliție”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Aceasta a acuzat apoi USR PLUS de șantaj: „Cu aceste probleme și cu efectele instabilității și agravării lor, ne amenință și ne șantajează USR , „dacă nu faceți ce vrem noi”, „dacă nu schimbați premierul, pentru că așa vrem noi, ne retragem de la guvernare și vă lăsăm pe voi – PNL – să vă înecați în aceste probleme”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here