Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan a făcut o criză de nervi, s-a luat ”la trântă” cu fanii Orban și a terminat discursul cu urlete: Florin Cîțu, Florin Cîțu, Florin Cîțu!

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a intrat în dialog contondent, sâmbătă, la Congresul partidului, cu fanii lui Orban care i-au cerut demisia lui Florin Citu, l-au huiduit pe Dan Vilceanu si i-au scandat numele lui Orban in timpul discursului lui Klaus Iohannis.

Așadar, Rareș Bogdan a explodat efectiv, s-a depășit pe sine la Congresul PNL de sâmbătă. Susținătorul ardent premierului Florin Cîțu își dorește ca acesta să câștige cu orice preț șefia PNL. Ce argumente a adus acesta și ce spune despre Florin Cîțu?

„Dusmanii sunt in afara nu aici. Ii rog pe colegii mei din Brasov, Dambovita, Sectorul 3, Vrancea si Arges sa ii respecte pe toti delegatii la Congres. Unitate! E absolut normal sa sustineti un candidat, dar se va vedea la vot. Nu cred ca 5 judete puteti sa rechizitionati o sala bazandu-va pe bunul simt al celorlalti. Incetati, demisia nu se striga in aceasta sala, ca e guvernul nostru, noi nu suntem PSD-isti”, a zis Rares Bogdan, vizibil nervos.

„Va cer sa va puneti in spatele lui Citu, este un om onest, cu bun simt”, a adăugat el.

Rareș Bogdan a continuat pe un ton din ce in ce mai ridicat acuzand atacuri la adresa lui Citu dupa ce mama lui a murit. „Cea mai sfanta fiinta e mama. Eram la Maramures cu Citu, cel mai dur atac s-a dus impotriva mamei sale defuncte, a fost cel mai josnic atac impotriva unui om politic, sa-i ataci mama”, a spus Rares Bogdan/

„Floriiiiin Citu va fi premier si presedintele acestui partid”, a strigat acesta.

Rares Bogdan si-a terminat discursul cu urlete care au cutremurat sala, înghețând sângele în vinele celor prezenți: ”Florin Citu! Florin Citu! Florin Citu! Florin Citu”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri