Caută
Close this search box.

Salvatorul Ciolacu: Alianţa USR-AUR trebuie să propună o soluţie pentru rezolvarea crizei politice

ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că alianţa USR-AUR trebuie să propună o soluţie pentru rezolvarea crizei politice. „Înlocuirea lui Cîţu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie”, consideră el.

„Cîţu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece şi Barna, şi Ghinea, şi Năsui! Şi ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deşi acum nu mai recunosc asta, în moţiunea depusă uitând să-şi menţioneze propria activitate dezastruoasă!”, susţine Marcel Ciolacu, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că „alianţa USR-AUR trebuie să propună o soluţie pentru rezolvarea crizei politice”.

„Înlocuirea lui Cîţu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărţirea ciolanului pentru actuala Coaliţie, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia şi creşterea preţurilor la alimente, medicamente şi utilităţi”, consideră el.

Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a anunţat vineri seară că tocmai a fost depusă moţiunea de cenzură, despre care a afirmat că este calea parlamentară pentru ca în cel mai scurt timp să avem un nou premier şi coaliţia să meargă mai departe. „În măsura în care moţiunea nu va trece, Cabinetul Cîţu merge mai departe, iar noi mergem în opoziţie”, a afirmat el. „Fiţi de partea românilor, nu de partea infractorilor, a politrucilor şi a „băieţilor deştepţi”! Votaţi pentru demiterea guvernului Cîţu!”, este îndemnul adresat în textul moţiunii parlamentarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri