Caută
Close this search box.

Senzație pe scena politică. Ce se poate întâmpla după 25 septembrie! Un senator a spus clar: Riscul există

PNL poate pierde guvernarea după 25 septembrie? Un senator a spus clar: Riscul există
Acesta a acuzat un blat PSD-PNL și l-a criticat pe premier pentru faptul că a afirmat economia duduie, când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic, a acuzat lipsa investițiilor, în acest an, dar și faptul că planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia nu a fost, încă, aprobat de Comisia Europeană.

De asemenea, Ion Iordache spune că, la cum merg lucrurile, există un risc mare ca Partidul Național Liberal să piardă guvernarea, după congresul din 25 septembrie.

Mesajul transmis de Ion Iordache
„?? ????????? ?? ??????? ?????????! Sunt profund întristat când văd că șansa de dezvoltare a României este aruncată la gunoi cu atâta imaturitate. Ei au primit cadou un Guvern, o majoritate parlamentară stabilă și o echipă liberală, unită în jurul unui program de guvernare.

?? ??????? ???, ??? ?????? ?? ??? ? ??? ???????! În loc să arătăm lumii cât de multe poate realiza echipa liberală, în goana lor după putere, au călcat totul în picioare! Nu pot accepta să fiu asociat cu asemenea politică distructivă! Mie îmi place să construiesc, să am satisfacția lucrului bine făcut și să arăt oamenilor că se poate! Succesul, banii și funcțiile nu mi-au luat mințile cum văd că se întâmplă la unii dintre colegi! Guvernarea a eșuat, nu poți susține că economia duduie când prețurile au explodat iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic.

?? ?? ???????! Deși i-am girat necondiționat, această echipă mi-a pierdut complet încrederea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri