Caută
Close this search box.

Simona Halep, calificată în turul al treilea la US Open, după ce a cedat doar patru game-uri

simona halep

Simona Halep s-a calificat în runda a treia a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe Kristina Kucova (Slovacia) cu 6-3, 6-1, miercuri, la arenele Flushing Meadows din New York.

Halep (29 ani, 13 WTA), cap de serie numărul 12, a obţinut o victorie destul de facilă în doar 68 de minute.

Simona a încheiat cu un as, două duble greşeli, 19 winners şi 18 erori neprovocate, în timp ce Kucova (31 ani, 111 WTA), lucky loser, a avut o dublă greşeală, 10 winners şi 15 erori neforţate, potrivit Digi24.

Simona Halep, care anul trecut nu a participat la US Open, şi-a asigurat un cec de 180.000 de dolari şi 130 de puncte WTA, iar în turul al treilea o va înfrunta pe câştigătoarea dintre kazaha Elena Rîbakina, cap de serie numărul 19, şi Caroline Garcia (Franţa), potrivit Agerpres.

„Este foarte bine că m-am întors aici, anul trecut n-am putut juca. Este extraordinar să pot juca iar în fața spectatorilor, cărora le mulțumesc pentru prezență. Întotdeauna este grozav să joci la US Open, unde atmosfera este deosebită.

Mă simt mai bine acum, sunt mai încrezătoare. Înaintea turneului eram îngrijorată din cauza problemelor medicale, nu jucasem atâtea luni. E greu să gestionezi presiunea unui Grand Slam, dar cred că mă descurc destul de bine”, a declarat Simona Halep, la Eurosport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri