Caută
Close this search box.

Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii s-a predat! Cine e acesta

Agresorul a fost audiat ore în şir de procurorii de la Serviciul Omoruri.Camerele de supraveghere instalate la spălătorie au surprins momentul în care angajatul este spulberat de maşina. Pe imagini se vede cum agresorul se îndreaptă cu viteză spre doi dintre muncitori, în loc să-i ocolească, însă, accelerează. Unul dintre muncitori a reuşit să fugă din calea bărbatului furios, celălalt însă a fost lovit în plin. După ce s-a răzbunat, şoferul agresiv s-a făcut nevăzut.

Așadar, bărbatul s-a predat, dar asta după de oamenii legii l-au căutat o zi întreagă. Cetăţeanul turc a venit la secţia de poliţie însoţit de mai mulţi prieteni.

Martorii şi ceilalţi muncitori ai spălătoriei au încercat să-l oprească pe agresor, dar fără succes.

blob:https://www.antena3.ro/ede0a266-75be-4fde-9349-623d40f7412b
Întreg scandalul ar fi pornit de la bani. Victima spune că bărbatul ar fi fost drogat. Acesta povesteşte că bărbatul s-a mai certat în trecut şi cu şefii spălătoriei, tot din cauza preţurilor.

Agresorul, în vârsta de 34 de ani, de origine turcă, ar locui chiar în apropiere.

„Dupa cum vobește, da e turc. A mai avut cearta si cu managerul de la casiere. Tot așa, pe cumparaturi. Au masini scumpe de 150 de mi de euro si tine de bani”, a declarat fratele celui agresat

Bărbatul a fost reţinut 24 de ore cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri