Caută
Close this search box.

Stelian Ion îl acuză pe Cîţu că a stat cuminte în banca lui în loc să apere proiectul de desfiinţare a SIIJ

Stelian Ion

Stelian Ion îl critică pe Florin Cîţu, afirmând că, atunci când ar fi trebuit să apere proiectul de desfiinţare al SIIJ, premierul ”a stat cuminte în banca lui”, iar acum este ”foarte activ în bătălia împotriva regulilor democraţiei”, încercând să blocheze o moţiune de cenzură.

Stelian Ion şi-a şters din memorie declaraţiile publice în care îi mulţumea premierului Florin Cîţu pentru sprijinul dat în desfiinţarea SIIJ.

„Premierul Florin Cîţu este foarte activ în bătălia împotriva regulilor democraţiei, încercând să blocheze o moţiune de cenzură. Astăzi, Florin Cîţu a sesizat Curtea Constituţională pentru un presupus conflict între Parlament şi Guvern.

Când a fost să apere un act adoptat de Guvern, pe care şi l-a însuşit iniţial, şi anume proiectul de desfiinţare a SIIJ, Florin Cîţu a stat cuminte în banca lui, nu a făcut nimic să apere şi să impună decizia Guvernului în faţa UDMR şi nici măcar nu le-a cerut parlamentarilor PNL din ‘echipa câştigătoare’ să susţină desfiinţarea SIIJ”, a scris Stelian Ion, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri