Ministrul Mediului, Tánczos Barna, s-a referit, joi, la scandalul din coaliţie şi a precizat că speră ca şedinţa de Guvern de vineri şi cea de coaliţie să îi ducă pe cei de la guvernare către poziţii mai apropiate şi către un compromis. El a menţionat că alternativă la actuala guvernare nu există.

Tánczos Barna a fost întrebat joi, într-o conferinţă susţinută la Băile Tuşnad, ce părere are despre scandalul din coaliţie.

“Am făcut de mai multe ori apel la responsabilitate şi la calm. Situaţia de ieri este una într-adevăr tensionată. UMDR a cerut de mai multe ori ca acest program Anghel Saligny să fie analizat cu prioritate, să avem avizarea acestui act normativ în cel mai scurt timp posibil pentru că suntem convinşi de faptul că România are nevoie de acest program”, a afirmat ministrul Mediului.

El speră ca şedinţa de Guvern de mâine şi cea de coaliţie să apropie părţile implicate în scandal, către un compromis.

“Sper că noaptea va fi sfetnic bun pentru toată lumea. Sper ca mâine şedinţa de Guvern şi şedinţa de coaliţie care va avea loc să ne ducă către poziţii mai apropiate, către un compromis şi către o soluţie prin care această coaliţie să meargă mai departe.

Astăzi, din punctul meu de vedere, alternativă la această coaliţie nu există şi oricine discută, orice partid de opoziţie şi oricine încearcă acum să strângă semnături pentru a susţine câte o moţiune de cenzură, nu cred că soluţiile alternative în momentul de faţă există”, a explicat Tánczos Barna.
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here