Caută
Close this search box.

USR PLUS hoărăşte luni seara dacă miniştrii demisionează din Guvernul Cîţu

Şedinţa Biroului Naţional al USR PLUS are loc la ora 17.30, iar în cadrul acesteia urmează să fie discutat inclusiv subiectul demisiei miniştrilor, au anunțat surse din cadrul formaţiunii.

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a anunţat luni că o decizie în ce priveşte demisia miniştrilor va fi luată în cursul zilei.

„Depinde de fiecare dintre ei, bineînţeles. Va fi o discuţie în cursul zilei de astăzi. Cu siguranţă vom vedea ce se mai întâmplă în plan politic. Este o întâlnire la Cotroceni, vom vedea. Preşedintele Iohannis a anunţat că l-a chemat pe premierul Florin Cîţu la Cotroceni.

Poate în al 13-lea ceas şi într-un moment de responsabilitate faţă de ţară, al celor doi oameni de stat, Florin Cîţu va face un pas în spate”, a precizat Moşteanu, care este şi liderul grupului USR PLUS din Camera Deputaţilor.

USR PLUS are în prezent în Guvern următoarele portofolii: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Cristian Ghinea, Ministerul Transporturilor, condus de Cătălin Drulă, Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării, condus de Ciprian Teleman, Ministerul Economiei, condus de Claudiu Năsui și Ministerul Sănătății, condus de Ioana Mihăilă.

Anunțul depunerii mandatelor de către miniștrii USR PLUS a fost făcut încă de săptămâna trecută de către co-președinții formațiunii, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri