Caută
Close this search box.

USR PLUS, în ziua Congresului PNL: ”Nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier”

usr

Conducerea USR PLUS a luat o decizie tranșantă, și asta chiar în momentul în care aproximativ 5.000 de liberali prezenți la congresul partidului, desfășurat la Romexpo, se pregăteau să voteze pentru alegerea noului lider al PNL.

USR PLUS a anunțat, pe pagina de socializare a partidului, că o guvernare în care Florin Cîțu să dețină, în continuare, funcția de premier al României, nu este posibilă.

Chiar dacă ”echipa câștigătoare” – așa cum s-a auto-denumit tabăra susținătorilor lui Cîțu – va obține victoria în urma votului de la Congresul PNL, această decizie a USR PLUS nu se va schimba.

”USR PLUS a luat o decizie în unanimitate: nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier. Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească „echipa câștigătoare”. Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții”, susțin reprezentanții USR PLUS în mediul online.

Liderul de grup al deputaților USR-PLUS – Ionuț Moșteanu – a postat, la rândul său, un mesaj pe pagina sa de socializare, scriind că ”una dintre echipe”, cu referire la cele două ”tabere politice”, pro-Orban și pro-Cîțu, promovează un ”fake news” din care ar reieși că USR PLUS va reveni la guvernare, alături de premierul Florin Cîțu.

O astfel de variantă este exclusă, anunță și Ionuș Moșteanu, explicând că într-o astfel de situație ar fi vorba despre un ”guvern minoritar dependent de PSD”,

”M-am uitat la discursurile PNL și una din echipe tot rostogolește un fake news – că știu ei că USR PLUS se întoarce la guvernare cu Cîțu premier. Am un singur mesaj pentru ei – EXCLUS. Pentru PNL varianta Cîțu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a punctat și Ionuț Moșteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri