Caută
Close this search box.

USR-PLUS joacă la rupere: Așteptăm noua propunere de premier din partea PNL

Ceea ce miercuri era doar o posibilitate, joi deja s-a concretizat.Liderul deputaților USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, susține că premierul Florin Cîțu nu mai are susținere politică și așteaptă noua propunere de premier din partea PNL.

”Florin Cîțu s-a comportat cu Președintele PNL, Ludovic Orban, la fel cum s-a comportat cu USR PLUS. Președintele PNL a fost informat, printr-un SMS, cu 2 minute înainte de anunțarea publica a deciziei de demitere a Ministrului Stelian Ion.

Este încă o dovadă că premierul Florin Cîțu nu poate fi un partener de încredere, nu poate gestiona o coaliție, nu poate colabora cu nimeni.

Florin Cîțu calcă în picioare speranțele românilor și voturile primite atât de PNL, cât și de USR PLUS. Sunt consternat de atitudinea asta. Un premier nu poate fi premier doar pentru o mână de oameni care îi țin spatele.

Florin Citu nu va mai fi prim-ministrul României.

Guvernarea de centru dreapta va continua într-un ritm accelerat pentru a recupera întârzierile de anul ăsta cu un premier responsabil si capabil.

Așteptăm noua nominalizare de prim-ministru de la PNL.”, scrie Ionuț Moșteanu.

Exact aceleași lucruri le-a declarat, în direct la TV, cu puține momente în urmă, și deputatul Iulian Bulai, vicepreședinte USR-PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri