Caută
Close this search box.

VIDEO Rapid Bucureşti negociază transferul lui Hatem Ben Arfa

hatem ben arfa

În această dimineaţă, a apărut informaţia că Rapid l-ar putea transfera pe Hatem Ben Arfa (34 de ani), uriaş talent al fotbalului francez, trecut pe la cele mai mari cluburi din Ligue 1. Ar fi cel mai tare număr 10 care a evoluat vreodată în tricoul alb-vişiniu, iar varianta chiar pare să aibă şanse de realizare, comentează DigiSport.

Ben Arfa este capabil să dribleze pe metrul pătrat, aşa cum este jucător de lansaj, pe pasă lungă. Este capabil să penetreze o întreagă apărare, în plin fuleu, aşa cum ştie să tragă năprasnic de la distanţă. Stilul lui de joc ar reprezenta o încununare a tot ceea ce reprezintă Rapid Bucureşti.

Mai jos, un video edificator cu ce poate să facă din minge acest vrăjitor al balonului:

Negocierile sunt confirmate de agentul prin care se discută cu francezul şi cu impresarul acestuia, Liubliana Nedelcu, dar care susţine că are şi alte două variante pentru cvintuplul campion al Franţei.

Conform Liublianei Nedelcu, Ben Arfa mai este dorit de o participantă în Liga Campionilor şi de maghairii de la Ferencvaros Budapesta.

Altfel spus, dacă Ben Arfa urmăreşte banii, ceea ce este foarte probabil, la vârsta lui, e puţin probabil să aleagă formaţia vişinie, pentru un salariu de 15.000 de euro. Doar dacă nu cumva se aşteaptă creşterea ofertei, din parte echipei bucureştene!

„Văd această ştire peste tot! Nu ştiu cum s-a aflat că negociem cu Hatem de o lună şi nu s-a decis, însă nu a spus ‘nu’ deocamdată Însă eu mai am în acest moment o ofertă pentru el de la o echipă care joacă Champions League şi de la Ferencvaros. Însă Rapid este Rapid.

I-am transmis şi lui şi impresarului atmosfera senzaţională din Giuleşti şi chiar au fost impresionaţi. Să sperăm că Rapid va fi echipa câştigătoare. Nico într-adevăr este cel mai bun preşedinte din Liga 1 şi încearcă să aducă la Rapid calitate. Îl felicit şi pe această cale!”, a scris agentul pe Facebook.

Performanţele lui Hatem Ben Arfa

5 titluri de campion al Franţei, 4 cu Lyon şi unul cu Marseille
3 Cupei are Franţei, câte una cu Stade Rennais, PSG şi OL
3 Cupe ale Ligii Franţei, două cu PSG şi una cu OL
7 Supercupe ale Franţei, cu OM, OL şi PSG
3 milioane de euro valorează Hatem Ben Arfa pe transfermarkt.de. 14 milioane a fost cea mai mare cotă a sa, în 2016
25 de meciuri a jucat Ben Arfa la Bordeaux sezonul trecut. A dat două goluri şi 5 pase de gol

Hatem Ben Arfa a jucat în carieră la Olympique Lyon, Olympique Marseille, Newcastle United, Hull City, OGC NIce, PSG, Rennes, Real Valladolid, Girondins Bordeaux

Are 418 meciuri și 74 de goluri pentru echipele de club, 15 meciuri și 2 goluri pentru Naţionala Cocoşului Galic, între anii 2007 și 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri