Caută
Close this search box.

VIDEO Stelian Ion a predat mandatul pe Justiție. Dan Barna: ”Guvernul Cîțu nu mai are voturile necesare”

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, i-a predat, joi, mandatul la Justiție ministrului de Interne Lucian Bode, care a fost numit interimar de către premierul Florin Cîțu.

După predarea mandatului, Ion a făcut declarații alături de vicepremierul USRPLUS Dan Barna, care a transmis că a venit să arate că este alături până la capăt de Stelian Ion căruia i-a mulțumit că a apărat principiile alianței.

Ambii lideri politici au subliniat că ”pleacă cu fruntea sus” de la conducerea Ministerului Justiției, iar Dan Barna a reamintit că USRPLUS va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, pentru a-l înlătura pe acesta de la conducerea Executivului.

Din păcate, premierul Florin Cîţu nu este un partener loial, nu este un lider care să unească, care să ţină coaliţia aproape, care să înţeleagă care sunt priorităţile de guvernare, nu merge pe priorităţile din programul de guvernare, aşa cum şi-a asumat, nu respectă partenerii de guvernare, nu-şi respectă cuvântul dat şi, în general, are un respect redus faţă de lege, faţă de Constituţie. Din păcate, lucrurile întâmplate poate în trecutul mai îndepărtat sau mai apropiat sunt relevante în sensul în care şi acum ies la iveală aceste atitudini de intoleranţă la respectarea regulilor şi la cuvântul dat„, a declarat Stelian Ion.

Stelian Ion a transmis că blocarea proiectului de desființare a Secției Speciale a fost opera ”în principal a UDMR” și a spus despre premierul Cîțu că nu este ”un lider care să unească, să țină coaliția aproape”.

Ne așteptăm ca partenerii din PNL să propună un om serios, care își respectă cuvântul.
Dacă nu, avem instrumentul moțiunii de cenzură, guvernul Cîțu nu mai are voturile USR PLUS. (…) Plecăm cu fruntea sus”, a declarat Dan Barna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri