Caută
Close this search box.

Actorul Alec Baldwin a ucis o femeie, la filmări

alec baldwin

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit, după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, pe un platou din New Mexico, arată BBC.

Potrivit sursei citate, Poliția din statul american a declarat că Baldwin a descărcat arma accidental, în timpul filmărilor pentru westernul Rust.

Surse din Poliție au declarat că pistolul cu care a tras actorul era unul de recuzită și ar fi trebuit să fie, conform scenariului, încărcat cu gloanțe oarbe, dar nu se știe în ce condiții a fost încărcat cu gloanțe letale.

Femeia a fost dusă la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul, regizorul filmului, a fost rănit și a primit îngrijiri de urgență.

Femeia împușcată mortal de Baldwin este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine. Bărbatul este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului și joacă rolul omonimului acestuia, un haiduc pe nume Rust, al cărui nepot de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri