Caută
Close this search box.

Adrian Porumboiu intervine tranșant în razboiul CSA Steaua-FCSB: „SUNTEM COREEA DE NORD dacă am ajuns să ne dicteze Armata!”

Unul dintre cei mai valoroși arbitri de fotbal pe care i-au avut vreodată România și Europa, dar și un om de afaceri extrem de experimentat, Adrian Porumboiu, reacționează vehement împotriva deciziei CSA Steaua, de a nu le permite accesul celor de la FCSB în Ghencea: „Armata și Federația Română de Rugby se cred stăpâne pe banii statului, adică ai noștri”.

Fostul mare arbitru FIFA spune că „oglinda perfectă a fotbalului românesc e seara de sâmbătă.

FCSB a disputat la Buzău meciul din această rundă, cu CS Mioveni. A fost obligată să plece din București fiindcă n-a putut să evolueze pe nici una dintre cele 3 arene construite în ultimul deceniu.

Pe Arena Națională se desfășoară concursul DOTA 2, de jocuri electronice, iar pe Ghencea și pe Arcul de Triumf, solicitările făcute în prealabil n-au fost acceptate.

Totuși, pe aceste două stadioane, inaugurate recent, chiar sâmbătă au avut loc evenimente sportive. Steaua a susținut meciul cu Astra, din Liga a 2-a, iar pe Arcul de Triumf au avut loc finalele, cea mare și cea mică, SuperLigii de rugby.

Florin Tănase: „Și noi contribuim la bugetul de stat, nu?”

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, care a revenit în echipa roș-albaștrilor după o perioadă de pauză, s-a plâns din acest motiv, la finalul partidei cu Mioveni.

Am fost nevoiți să jucăm în afara Bucureștiului, pe un gazon care a fost foarte greu. Ce să mai zic, așa pățim în fiecare an. Și în sezonul trecut am fost nevoiți să plecăm pe la Giurgiu. Numai nouă ni se întâmplă să plecăm de pe Arena Națională atunci când suntem într-o formă foarte bună.

Poate că va veni un moment când se vor trezi și cei care conduc și celelalte stadioane construite în București și ne vor lăsa și pe noi să jucăm pe ele. Pentru că și noi contribuim cu bani la bugetul statului, nu?
Florin Tănase

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri