Anca Cârcu, președinta Consiliului Național al Partidului Regalist Român, a afirmat în emisiunea moderată de Titi Sultan la KAPITAL-TV că ”Iohannis ar putea fi ultimul președinte pentru această republică”.

„Am să îl îndemn la înțelepciunea de a intra în istorie ca un președinte devotat poporului și să declanșeze alegeri de schimbare a Constituției pentru revenirea la Monarhia Constituțională. Țara noastră are nevoie de un lider care să ne țină uniți și să nu mai avem parte de crize politice între guvern și președinție. Dacă ar face lucrul acesta, va intra în istorie ca omul care a schimbat soarta României. Iohannis ar putea redă României ceea ce comuniștii au luat”, a afirmat politiciana.

Amintim că Ancuța Cârcu este președinta Consiliului Național al Partidului Regalist Român (PRR).

Această formațiune politică pune pe masa trei proiecte urgente: revenirea la Monarhia Constituţională; un guvern de tehnocrați; implicarea Bisericii în viața politică și socială.

PRR are poziția 149 în registru partidelor politice. Are ca imagine Coroană Regală din cel de-al doilea război mondial și sloganul ”Nimic fără Dumnezeu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here