Caută
Close this search box.

Arpad Paszkany, fostul finanţator CFR Cluj, a decis să renunţe la cetăţenia română

Arpad Paskany

Arpad Paszkany s-a retras în anonimat după ce şi-a vândut acţiunile de la CFR Cluj. Acum, omul de afaceri îşi vede de afacerile sale şi nu mai are nicio legătură cu fotbalul.

Arpad Paszkany a fost mulţi ani la rând finanţatorul echipei CFR Cluj, campioana României. Acum, Paszkany este un renumit om de afaceri şi surprinde prin deciziile pe care le ia.

Paszkany a decis să renunţe la cetăţenia română şi şi-a schimbat domiciului. În prezent, el deţine două adrese: una în Bupadesta, în Ungaria, şi a doua în insula Malta.

Aceste informaţii au fost dezvăluite în instanţa de judecată, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Această informaţie a ieşit la iveală în momentul în care Karoly Szekernyes, cumnatul omului de afaceri şi martorul numărul 1, a povestit despre viaţa dusă de Paszkany.

„Vorbesc des cu Arpad Paszkany. El m-a întrebat şi eu i-am spus ca voi fi la audiere, la acest proces. Ştie că sunt martor. Eu l-am întrebat dacă şi el va vorbi aici dar el a spus ca nu a primit nicio invitaţie la acest proces.

El are locuinţa în Malta şi Budapesta. Ştiu că spunea şi vorbeam că el nu mai vrea cetăţenia română. Acum e la Budapesta. Pot să vă dau adresa dacă e nevoie”, a explicat martorul, în faţa judecătorilor, conform evz.ro.

Cu Arpad Paszkany patron, CFR Cluj a început cea mai frumoasă perioadă din istoria clubului. Până atunci, feroviarii erau o echipă care se zbătea prin ligile inferioare şi nu avea nici un titlu în palmares.

Beneficiind de investiţii serioase, CFR Cluj a ajuns în Liga 1, unde a devenit o forţă a campionatului. În 2017, omul de afaceri şi-a vândut însă acţiunile şi acum se ocupă de afacerile sale, pe care le-a mutat în străinătate.

100 de milioane de euro – ar fi investit Arpad Paskany la CFR Cluj, unde a construit şi un stadion, în valoare de 25 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri