Caută
Close this search box.

AUR, după consultările de la Cotroceni

george simion

La ieșirea de la Palatul Cotroceni, delegația AUR a fost mulțumită că președintele Iohannis i-a ascultat cu atenție și le va da un răspuns după ce va lua o hotărâre.

Claudiu Târziu și George Simion au mers cu propunerea de premier independent, în persoana lui Călin Georgescu, și cu cererea demiterii lui Florin Cîțu, numit de ei „extremist”.

Preşedintele Klaus Iohannis discută, luni, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia Alianţei pentru Unirea Românilor, în cadrul consultărilor cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru.

Din delegaţia AUR fac parte copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu, precum şi Marius Lulea, Dan Tănasă şi Dumitrina Mitrea.

Copreşedintele AUR, George Simon, a declarat, luni, că formaţiunea sa merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu un protocol pentru alegeri anticipate şi îşi doreşte un premier independent, respingând „orice încercare de a-l menţine pe Florin Cîţu la Palatul Victoria”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri