Caută
Close this search box.

”Bacalaureat pentru toti”, o platformă de învățare pentru elevii defavorizați

”Bacalaureat pentru toti”, o platformă de învățare pentru elevii defavorizați, este un proiect derulat și implementat de Asociația Sfintii Romani si mybac.ro, cu sprijinul Kaufland Romania.

Proiectul a fost introdus în județele din Sud-Muntenia, iar o parte din licee au agreat deja utilizarea platformei.

Cu un deziderat generos, ”Bacalaureat pentru toti”, dezvoltatorii platformei își propun acces la module de educatie de calitate pentru toți liceenii.

Bursele mybac.ro pentru toti liceeni

”Prin acest proiect dorim sa ajutam 10.000 de familii care nu isi permit sa le ofere copiilor educatie de calitate în liceu și mai ales pentru a se pregăti pentru examenul de Bacalaureat. Oferim 10.000 abonamente cu acces gratuit timp de un an, în platforma mybac.ro. Nu targetăm în mod exclusiv elevii de clasa a XII, ci toți elevii de liceu care au ca scop final pregătirea pentru bacalaureat. Proiectul isi doreste sa ofere educatie online de calitate pentru toti liceeni, sa ofere sanse egale tuturor si nu doar celor privilegiati care au resurse materiale sa acceseze educatie de calitate.”, a declarat Mario Ernest Caloianu, unul dintre susținătorii proiectului.

Mybac.ro își propune să ofere acces gratuit la materiale educationale de calitate pentru toate disciplinele de bacalaureat, în așa fel încât elevii să găsească pe platforma toată materia necesară pentru pregătire, modalități permanente de testare și evaluare a progresului, suport în vederea pregătirii pentru bacalaureat, precum si suport personalizat în modulul de comunitate din partea profesorilor colaboratori validati si a celorlalti elevi ambasadori care vor dori sa ofere sprijin colegilor.

Misiune:
– Cresterea ratei de promovare a bacalaureatului cu efecte socio-economice pe termen lung
– Cointeresarea si implicarea parintilor in educatia copiilor, in vederea constientizarii importantei acesteia pentru viitorul lor
– Ajutarea familiilor care nu pot oferi copiilor acces la educatie online de calitate, oferindu-le acces gratuit la o platforma educationala moderna

”Consideram ca folosirea platformei mybac.ro poate da o sansa la un viitor mai bun elevilor care altfel nu ar avea acces la un act educational de calitate. Prin educatie putem schimba in bine Romania”, spun inițiatorii proiectului.

Proiectul este derulat si implementat de Asociatia Sfintii Romani si mybac.ro, cu sprijinul Kaufland Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri