Caută
Close this search box.

Ce spune AUR despre nominalizarea lui Cioloș: Doar un joc politic

george simion

Deputatul George Simion, copreşedinte AUR, consideră că nominalizarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de prim-ministru „pare doar un joc politic”, el precizând că aşteaptă următoarea „mişcare” a şefului statului.

„Până la următoarea reacţie, nominalizarea asta pare doar un joc politic şi aşteptăm următoarea mişcare a preşedintelui. (…) Ne bucurăm foarte mult că există reacţii din partea preşedintelui la presiunea pe care am pus-o, dar, din nefericire, Klaus Iohannis încalcă în momentul ăsta tocmai ceea ce el spune. Nu este o majoritate care să îl susţină pe Dacian Cioloş”, a declarat, pentru Agerpres, George Simion.

În opinia sa, această nominalizare este o sfidare la adresa Alianţei pentru Unirea Românilor şi a altor formaţiuni, care „va fi penalizată”.

„În timpul consultărilor pe care le-am avut cu preşedintele Iohannis i-am spus că există o majoritate care agreează un premier independent, i-am spus că am discutat cu domnul Ciolacu şi cu domnul Orban, iar domnul Iohannis a spus că el nu ştie un alt Orban decât Leonard.

A început domnul Iohannis să fie receptiv la ceea ce i-am cerut noi, dar este o sfidare la adresa AUR şi această sfidare, prin această nominalizare, care de fapt e o sfidare şi la alte formaţiuni politice, va fi penalizată”, a conchis Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri