Caută
Close this search box.

Ciolacu: Iohannis, ce ai cu românii, vrei să-i faci iobagi, să-i omori pe toţi?

marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție furibundă, în conferința de presă a PSD, el spunând că președintele Iohannis ar vrea să îi transforme în iobagi, pe toți românii.

Enervat că Iohannis a declarat că banii distribuiți de Florin Cîţu s-au acordat legal și corect, Ciolacu a început să strige:

„Ce ai cu românii, vrei să-i faci iobagi, să-i omorî pe toți? Cîţu și Iohannis au aroganță și o atitudine sfidătoare”. Ciolacu a susținut că doar 15% dintre primari au primit bani, de la fondul de rezervă al Guvernului, în condițiile în care PSD conduce peste jumătate dintre administrațiile locale.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că Florin Cîţu a distribuit miliardul de lei, din fondul de rezervă al premierului, către primării, în mod legal și corect.

„Guvernul și premierul Cîţu fac lucrurile exact așa cum este legal și corect, nu am nici un fel de emoții în această chestiune. Acum, în pragul iernii, anumite autorități au nevoie de sprijinul Guvernului, în această perspectivă au fost făcute alocările. Că unii și alții nu sunt nemulțumiți, este expresia unei frustrări că nu ei sunt acolo, la cheia banilor”, a declarat Iohannis, la Cernavodă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri