USR i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea „foarte serioasă” de premier şi un program de măsuri, iar şeful statului a spus că va analiza „foarte serios” această propunere, a declarat, luni, preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dacian Cioloş.

„Am transmis că USR are o propunere, atât de program de măsuri imediate, pe care am avut ocazia să le dezvoltăm şi să le prezentăm domnului preşedinte, avem şi o propunere de premier în persoana preşedintelui USR şi am spus că această propunere este una foarte serioasă.

Suntem gata să ne asumăm acest rol. Domnul preşedintele ne-a confirmat ceea ce a rezultat şi din concluziile prezentate de celelalte partide care au participat la consultări până acum că nu a primit nicio altă propunere de premier, că pare că partidele fug de această responsabilitate. I-am spus că noi avem această propunere foarte fermă şi foarte serioasă. Domnul preşedinte a spus că va analiza această propunere foarte serios. (…) De acum înainte mingea e în terenul domnului preşedinte”, a afirmat Cioloş, după consultările de la Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here