Caută
Close this search box.

Cîţu: Cei de la USR şi PSD trebuie să înţeleagă şi să arate că pot lăsa deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică

cîţu

Preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cîţu, afirmă că este nevoie de responsabilitate şi că reprezentanţii USR şi PSD „trebuie să înţeleagă şi să arate că pot lăsa deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică”. „În acest moment nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane. Şi, mai important, trebuie să şi arătăm că suntem dispuşi să facem ceea ce spunem”, susţine el.

„Responsabilitate – aceasta este singura soluţie în acest moment. Cei de la USR şi PSD trebuie să înţeleagă şi să arate că pot lăsa deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică. L-am propus pe Nicolae Ciucă pentru formarea noului Guvern, am dovedit responsabilitate şi dorinţa de a găsi soluţii. În acest moment nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane. Şi, mai important, trebuie să şi arătăm că suntem dispuşi să facem ceea ce spunem”, a susţinut Florin Cîţu, duminică, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, „mesajul PNL este unul foarte clar: România are nevoie de responsabilitate, stabilitate şi liberalism!”.

Premierul interimar, preşedintele PNL Florin Cîţu, a anunţat că nu va face parte din viitorul Executiv şi a exclus posibilitatea încheierii unei alianţe cu PSD. ”Congresul din 2021 a fost despre lupta mea cu PSD. Faptul că PSD m-a dat jos pe mine, împreună cu USR, este clar că aici nu există compatibilitate”, a afirmat Cîţu.

Florin Cîţu a anunţat că nu va face parte din viitorul Executiv, dar lucrează împreună cu premierul desemnat pentru conturarea unei majorităţi care să susţine Guvernul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri