Caută
Close this search box.

„Dai ca disperata!”. Simona Halep a cedat nervos în timpul meciului cu Sasnovich, la Indian Wells (VIDEO)

Eliminată de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA) în turul 3 de la Indian Wells, Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) a afișat în timpul meciului o atitudine de neliniște și agitație, totul culminând cu o ieșire nervoasă în setul al doilea.

Simona Halep a părăsit turneul american în turul 3, fiind învinsă în minimum de seturi de Aliaksandra Sasnovich, jucătoare care în runda precedentă eliminase un alt nume important din circuit, pe Emma Răducanu.

Fostul lider mondial a cedat în două seturi, 5-7, 4-6, fiind extrem de nemulțumită de unele deciziie pe care le-a luat pe parcursul confruntării cu jucătoarea din Belarus.

Simona Halep a părut iritată de modul în care s-a desfășurat jocul în special în setul 2. La 3-3, Halep a servit și a greșit prima minge, moment în care a cedat nervos. „Dai ca disperata! Dă în toate, haide! Dă cât poți!”, a strigat ea, conform ProSport.

Halep a câștigat în cele din urmă gameul, 40-30, dar le-a pierdut pe următoarele 3, ceea ce a consemnat victoria adversarei.

După meci, Simona a postat un mesaj succint pe contul de Twitter: „Să continuăm să muncim”.

Pentru accederea în turul III la Indian Wells 2021, Halep va primi un cec de 51.895 de dolari și 65 de puncte WTA.

În continuare, Simona Halep va participa la turneul de la Moscova (18-24 octombrie) și Transylvania Open (25 octombrie – 31 octombrie), de la Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri