Caută
Close this search box.

Dan Barna: Dacă se deschid negocierile pe bune, probabil la începutul săptămânii viitoare am putea să avem o concluzie

dan barna

Vicepreşedintele USR Dan Barna susţine că, dacă PNL şi UDMR vor dori să negocieze refacerea coaliţiei de guvernare alături de USR, o concluzie a negocierilor ar putea fi prezentată, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare, iar în caz contrar un guvern format exclusiv din membri USR poate fi pregătit inclusiv la finalul acestei săptămâni.

„Depinde foarte mult de ce se va întâmpla în dialogul preşedinţilor de mâine după amiază (miercuri – nr.), pentru că dacă se deschid negocierile pe bune, ca să spun, de-adevărat, probabil la începutul săptămânii viitoare, luni-marţi am putea să avem o concluzie.

Dacă mâine se spune doar nu discutăm, am venit doar să vă spunem că nu vrem să facem niciun fel de dialog, lucrurile s-ar putea să se rezolve chiar mai repede”, a declarat Dan Barna, la TVR.

El a precizat că, dacă PNL şi UDMR nu sunt dispuşi la negocieri în vederea reconstituirii coaliţiei alături de USR, un cabinet format exclusiv din USR ar putea fi gata vineri sau cel mai târziu luni.

„O să propunem un cabinet, în primul rând, vizibil competent, cu oameni cu profiluri reprezentative pentru domeniile de activitate ale ministerelor. (…) Va fi un cabinet cu care USR se va putea mândri”, a afirmat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri