Caută
Close this search box.

Darren Cahill, veste proastă pentru tenismenii antivaccinişti: „Se va impune vaccinarea obligatorie!”

darren cahill

Darren Cahill (55 de ani), omul care s-a despărțit de Simona Halep (30 de ani) după șase ani de colaborare, le dă o veste proastă jucătorilor de tenis care nu sunt de acord cu vaccinarea anti-Covid.

Novak Djokovic (Serbia) și Stefanos Tsitsipas (Grecia) sunt cei mai cunoscuți tenismeni care militează împotriva obligativității vaccinării! Ei bine, se pare jucătorii antivacciniștii din sportul alb vor fi constrânși să se imunizeze împotriva Covid, pentru a putea participa la următorul Grand Slam din calendar.

Darren Cahill a anunțat că guvernul regional al statului australian Victoria, în capitala căruia are loc anual turneul de la Australian Open – la Melbourne, va impune vaccinarea obligatorie pentru jucătorii de tenis.

Toți jucătorii de tenis din statul Victoria vor fi obligați să prezinte certiicatul de vaccinare pentru a li se permite participarea la turnee, potrivit unui comunicat al guvernului australian!

Astfel, Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, preconizează că participanții de la Australian Open 2022, turneu programat în perioada 17 – 30 ianuarie, nu vor face excepție de la această regulă:

„Guvernul statului Victoria impune ca toți sportivii profesioniști să fie vaccinați! Știu că acest lucru vizează sportivii și echipele sportive din Victoria, dar cu siguranță că e un semnal de alarmă și pentru jucătorii de tenis care vor participa la Australian Open 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri