Caută
Close this search box.

Demisia momentului în România! Toată lumea a rămas mască

Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Mai ales acum.

Mirel Rădoi a transmis recent că va renunța la echipa națională, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. Astfel, selecționerul nu va mai fi antrenorul echipei din luna noiembrie.

Declarația lui Rădoi a fost făcută după meciul cu Armenia, într-o conferință de presă.

„În momentul de faţă ar trebuie să vorbim despre partidele rămase şi nu despre soarta mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract… Nu vreau să creăm un alt subiect. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil. Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia?

Mi-e greu să cred că după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vreţi să mai rămân la echipa naţională vreo doi ani, să mai staţi cu mine pe aici? Dacă am spus aşa, aşa e. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a declarat Mirel Rădoi.

De asemenea, acesta a subliniat că este „90 la sută sigur că în momentul acesta putem spera la locul 2”.

„Sunt 90 la sută sigur că în momentul acesta putem spera la locul 2. Chiar dacă avem două partide, din punctul meu de vedere nu avem decât o finală. Dacă noi reuşim să câştigăm cu Islanda acasă şi noi mergem pentru a putea să jucăm la un baraj de campionat mondial şi mergem în Liechtenstein, cu tot respectul pentru ei, şi nu reuşim să câştigăm acolo, dacă noi avem nevoie de victorie, atunci nu avem ce să căutăm pe acel teren, nu avem ce să căutăm la un baraj de campionat mondial.

Rămânem în Liechtenstein dacă e nevoie. Le-am spus şi jucătorilor, trebuie să-şi arunce ghetele, eu, legitimaţia de antrenor, cu tot respectul pentru ei. În momentul în care noi ştim că vrem să ajungem al un mondial după 24 de ani şi avem de jucat 90 de minute un meci, nu mă interesează nici dacă intră spectatorii pe teren. Va trebui să câştigăm!”, a mai spus acesta, la ProTV.

Amintim că echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Astfel, tricolorii au urcat pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri