Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă i-a transmis un salut cordial lui Viktor Orban, de la tribuna Parlamentului. „Nu plec de aici, nu plec de aici!”

şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă a făcut iar scandal, în plenul Parlamentului, la votarea Cabinetului Cioloș. Şoşoacă a refuzat să plece de la tribună, când președintele de ședință, Anca Dragu, a anunțat-o că timpul ei a expirat.

„Pentru colegii de la USR, care îmi spun ‘masca’, eu vă spun ‘Jos masca!’, pentru că vă ascunde ipocrizia. Masca este obligatorie pentru cei care nu sunt exceptați, am adeverință în acest sens, vă pot preda ceva drept, ca să vedeți ce înseamnă Constituția. Mai sunt și alți oameni care au și alte probleme în afara Covidului”, a spus Şoşoacă, în debutul discursului.

În momentul în care Anca Dragu i-a atras atenția că i-a expirat timpul, Şoşoacă a început să strige că nu pleacă de la tribună: „Nu plec de aici, nu plec de aici!”.

„În final, vreau să îi transmit un salut cordial domnului prim-ministru al Ungariei, Viktor Orban. Poate cândva vom avea și un guvern naționalist, după exemplul Ungariei”, a mai spus Şoşoacă, la final.

Premierul ungar Viktor Orban a afirmat vineri că un al patrulea val pandemic de COVID-19 este inevitabil în Ungaria, făcând apel la populație să se vaccineze.

„Doza booster este similară unei poliție de asigurare de viață”, a declarat Orban, în interviul săptămânal acordat postului public Radio Kossuth.

El a menționat că își va primi cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID-19 în weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri