Caută
Close this search box.

Doliu pentru medicul antivaxer Răzvan Constantinescu. I-a murit mama, de Covid

Răzvan Constantinescu

Mama medicului ieşean Răzvan Constantinesccu a murit, după ce fusese infectată cu SARS-Cov 2.

În urmă cu câteva zile, medicul antivaccinist a anunțat pe Facebook că mama lui este infectată cu virusul Covid 19 și se află de două săptămâni „între viață și moarte”. Medicul tot nu credea că vaccinul ar fi salvat-o.

El dădea vina pe o ipotetică doamnă vaccinată, care ar fi vizitat-o şi ar fi infectat-o. Sensul din subsidiar al postării lui Răzvan Constantinescu, de atunci, era tot antivaccinist: „Nu vă vaccinaţi, că oricum vă infectaţi şi oricum daţi boala altora”:

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!). Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris atunci Răzvan Constantinescu.

În realitate, diferenţa dintre nevaccinaţi şi vaccinaţi nu este că vaccinatul nu se infectează şi nu e moliăsitor, ci că face o formă mai uşoară a bolii, pe care, evident, trebuie de asemenea, să o trateze cu seriozitate maximă, pentru că altfel, în funcţie de imunitatea organismului unei persoane sau a alteia, poate duce chiar şi la deces.

Recent, dr. Raed Arafat a explicat că, între cele 301 decese din ultimele 24 de ore, există şi unul de la o persoană vaccinată, care nu prezenta comorbidităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri