Caută
Close this search box.

Dragnea, despre alegerile anticipate: „Ar fi o crimă îngrozitoare pentru această ţară!”

liviu dragnea

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, atacă dur solicitarea conducerii PSD, de a fi organizate alegeri anticipate. Dragnea susține că alegerile anticipate în această perioadă ar fi „o crimă îngrozitoare pentru această țară”.

„Încă o dată vă spun: alegeri anticipate, care implică 8-9 luni de instabilitate guvernamentală și lipsă de decizie guvernamentală, în următoarea perioadă, poate să reprezinte o crimă îngrozitoare pentru această țară. Cu efecte negative aproape imposibil de cuantificat”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că președintele Klaus Iohannis trebuie să-și între în atribuțiile constituționale, fiind cel mai în măsură să rezolve criza politică, arătând că PSD rămâne consecvent că soluția o reprezintă alegerile anticipate și până atunci guvernul de specialiști să conducă țara.

„Cred că în acest moment președintele României nu are nicio soluție. În primul rând nu are nicio soluție la cea ce a creat, fiindcă ce trăim acum, această criză, este o consecință a faptului că președintele României a încălcat spiritul Constituției și a creat această alianța a pierzătorilor de dreapta și vedem ce trăim cu toții în acest moment și pe plan economic și în ceea ce privește pandemia. Rămânem consecvenți, părerea noastră clară este că în acest moment clasa politică trebuie să se întoarcă la români, iar românii să decidă cine va conduce România”, a spus Ciolacu, la sediul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri