PNL Timişoara a decis excluderea liberalilor care au fost ostili la alegerile interne locale din vară.

Biroul Permanent Local (BPL) al PNL Timişoara a decis prin vot secret, în şedinţa de luni seara, înaintarea către Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş a propunerii de excludere din partid a consilierului local Raul Ambruş, a anunţat preşedintele liberalilor timişoreni, Cosmin Tabără.

„Excluderea este cauzată de atitudinea acestuia din ultimele luni, dar foarte mult a contat poziţia acestuia din Consiliul Local Timişoara, când, împotriva hotărârii partidului, a votat contra intereselor politice a acestuia, având o poziţie ostilă în permanenţă faţă de colegi şi refuzând dialogul politic cu conducerile PNL Timişoara şi PNL Timiş. Prin urmare, ne vom delimita de orice vot şi atitudine a acestuia în cadrul CL Timişoara”, a scris Cosmin Tabără pe contul său de Facebook.

Tot luni seara PNL Timişoara a decis şi excluderea a 21 de membri.

Tabără afirmă că, în urma evenimentelor tensionate care au avut loc la alegerile interne din cadrul partidului, din vară, s-a impus luarea acestor decizii împotriva acelor membri care, prin modul lor de manifestare într-o formă continuată, au prejudiciat imaginea PNL şi au adus atingere valorilor liberale.

„Prin aceste măsuri nu a fost sancţionată opinia politică, ci modul violent prin care aceste persoane s-au manifestat de-a lungul a mai bine de trei luni.

Anterior acestor alegeri interne, am încercat în dese momente să avem un dialog, să găsim o cale de mijloc în vederea închegării unei echipe care să dezvolte şi să promoveze ideile liberale în Timişoara, dar am fost refuzaţi şi excluşi din orice dialog”, susţine Tabără.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here