FCSB este acuzată că a păcălit un club din Liga 1.

Oficialii de la FC Botoșani susțin că au fost păcăliți în cazul transferului lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Moldovenii dețineau 9% din drepturile federative ale jucătorului și ar fi trebuit să primească aceste procente din cele 3.5 milioane de euro pe care FCSB îi primește de la Galatasaray.

Totuși, FCSB a refuzat să le ofere vreo sumă de bani sau să le spună cu câți bani a fost vândut Moruțan în Turcia.

În aceste condiții, cei de la FC Botoșani se vor adresa comisiilor federale.

„I-am făcut acum ceva timp o primă solicitare domnului Argăseală pentru a afla oficial pentru ce sumă a fost vândut Moruțan și care sunt teremenele de plată. Noi intenționăm să facem un împrumut la o bancă și vrem să garantăm cu acele termene de plată de la FCSB. Avem de primit de la dânșii banii pentru cele nouă la sută din procentele pe care le mai deținem, dar nici până azi noi nu am fost anunțați suma pentru care a fost vândut Moruțan și când vor încasa ei banii de la Galatasaray.

Nu știm pe ce bani ne putem baza de la FCSB. La prima solicitare, Valeriu Argăseală mi-a spus că sunt date confidențiale și nu au cum să ne informeze. I-am făcut și a doua solicitare, dar apoi nu mi-a răspuns deloc. Am pus mâna pe telefon și l-am sunat ca să încercăm să o rezolvăm amiabil și să nu ajungem pe la comisii. Acest lucru l-am făcut acum vreo opt – nouă zile. Domnul Argăseală mi-a zis să le trimit din nou o altă cerere că ne vor răspunde. Până luni nu primisem niciun răspuns. Apoi, luni dimineață am fost sunat întâmplător de domnul Argăseală pentru a discuta alte probleme, iar când l-am întrebat de acel răspuns pentru Moruțan mi-a zis că o să ni-l trimită în cursul zilei de luni. Dar, evident că nu am mai primit nimic de la FCSB. Nu voi mai sta după ei și azi o să le fac plângere la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. Ne-au tot dus cu vorba. Am încercat tot ce a fost posibil omenește să ne înțelegem cu ei pe cale amiabilă. Nu avem cu cine”, a spus președintele de la FC Botoșani, Cătălin Anton, pentru ProSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here