Caută
Close this search box.

Fetele lui tata Lazăr Neacşu, din Scandalul Marele Alb, lucrează la Primăria Generală şi Primăria Sectorului 4

lazăr neacşu

Jurnalistul Victor Ilie a făcut noi dezvăluiri despre rețeaua de influență care ajută persoane din BOR să dreneze bani publici.

„Povestea preoteselor. Preotesele este o rețea de influență din instituții, am găsit în documentarea asta enorm de mulți preoți care au soții care lucrează în Curtea de Conturi, în tribunale, în ASF, în ANRE, în Ministerul de Interne, în Ministerul Apărării, în locuri cheie. Nu mai zic de primării.

Păi Lazăr Neacșu, vreți să vă spun despre familia lui? Cele două fete, una lucrează la Primăria Capitalei, celalaltă lucrează la Primăria Sectorului 4, ginerele e consilier local la primăria condusă de primarul Băluță. Toată familia e în instituții”, a subliniat Victor Ilie.

Jurnalistul a făcut și altă dezvăluire, când a fost întrebat ce a răspusn Curtea de Conturi în legătură cu investigațiile sale.

„Curtea de Conturi, în primul rând, nu a răspuns. Bănuiala mea este că nu au răspuns pentru că consiliera președintelui este fiica părintelui Crângașu, care este practic șeful de șantier de la Catedrala Mântuirii Neamului. Chiar unul dintre cei mai puternici preoți din România, are case doar pe străzi cu nume de capitale europene (zona selectă din Capitală, aflată în spatele Guvernului – n.red.)”, a mai spus Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri