Caută
Close this search box.

Florin Cîţu: Dacă ancheta va dovedi că Horia Scarlat a agresat un reporter, atunci acesta va fi demis

horia scarlat

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, întrebat ce îl recomandă pe Horia Scarlat pentru numirea în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, în contextul în care acesta e acuzat că a agresat un reporter la Congresul PNL, că în cazul în care o anchetă va arăta că Scarlat este vinovat, atunci el va fi demis din această poziţie. „Eu am informaţii că era o altă persoană”, a mai comentat Cîţu cu privire la incidentul respectiv.

„Am întrebat şi eu imediat după aceea dacă a fost domnia sa. Domnia sa spune că nu a fost el cel care a fost implicat în acel incident. Eu mi-am cerut scuze doamnei reporter, înainte de a fi avut această situaţie. Ar trebui să existe o anchetă.

Dacă ancheta arată că este domnia sa, de fapt eu am informaţii că era o altă persoană, bineînţeles că va fi imediat demis. Nu a fost preferat în detrimentul altora, nu a fost o competiţie pentru această poziţie.

Are experienţă în administraţie publică şi va fi folosit în această direcţie”, a explicat Florin Cîţu, chestionat la finalul BEx al PNL ce îl recomandă pe Horia Scarlat să fie numit consilieri de stat în Cancelaria premierului, fiind acuzat că a agresat un reporter la Congresul PNL.

Despre faptul că există imagini cu agresiunea asupra jurnalistului la Congresul PNL, prim-ministrul a explicat: „Am înţeles. Înţeleg că nu era domnia sa. Dacă se dovedeşte că este, atunci va fi demis imediat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri