Caută
Close this search box.

Florin Cîțu: Eu l-am propus în Biroul Politic Național pe Nicolae Ciucă

cîţu

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat, joi, după consultările cu președintele Klaus Iohannis, că propunere de prim-ministru a partidului în persoana lui Nicolae Ciucă a fost făcută de el pentru „a debloca această criză politică”.

Florin Cîțu a declarat că PNL vrea un guvern minoritar alături de „partenerii de la UDMR alături de care am trecut prin acestă perioadă.”

Întrebat dacă propunerea lui Nicolae Ciucă a venit de la președintele Klaus Iohannis, Florin Cîțu a răspuns: „Este o propunere pe care eu am făcut-o în BPN care a venit pentru a debloca această criză politică. Este mai important să facem politică pentru români și să avem un guvern cu puteri depline.

Președintele PNL a declarat că mizează pe responsabilitatea parlamentarilor pentru a avea un guvern cât mai repede.

Mizăm pe responsabilitatea parlamentarilor români pentru a avea un guvern cât mai rapid. PNL arată maturitate și responsabilitate și își asumă guvernarea. (n.red. nominalizarea lui Nicolae Ciucă) A venit în contextul unei crize politice pe care nu PNL a generat-o. Suntem într-o situație de criză de sănătate e nevoie de un guvern cu puteri depline”, a mai declarat Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri