Caută
Close this search box.

Florin Cîţu: Şi eu şi românii ne uităm şi nu înţelegem această atitudine a celor de la USR. It takes two to tango!

florin cîţu

Preşedintele PNL Florin Cîţu, care în urmă cu o zi afirma că premierul desemnat Nicolae Ciucă poate negocia cu USR, în privinţa învestirii Guvernului, a revenit spunând că nu a avut nici o discuţie cu cei de la USR.

”Şi eu şi românii ne uităm şi nu înţelegem această atitudine a celor de la USR. Noi am făcut o concesie (…) este momentul ca şi cei de la USR să înţeleagă importanţa momentului prin care trece România, să facă un pas şi să spună că vor susţine acest guvern minoritar şi vom putea discuta din nou, peste şapte, opt luni de zile, dacă vom avea timp”, a spus Cîţu, adăugând că ”trebuie să trecem peste perioada de iarnă”.

El a precizat că mandatul PNL este clar, al unui Guvern minoritar, susţinut de parlamentari de la toate partidele, pentru a trece această perioadă. Întrebat despre refacerea coaliţiei cu USR, cu premier Nicolae Ciucă, Florin Cîţu a repllicat cu un citat: ”It takes two to tango”.

”E vorba de două partide care au acum viziuni diferite”, a adăugat preşedintele PNL, arătând că ”din partea cealaltă nu este niciun fel de progres”. ”Dacă rămân blocaţi în ceea ce spuneau şi acum două săptămâni, nu înţeleg atitudinea celor de la USR”, a afirmat preşedintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri