Caută
Close this search box.

Florin Roman a preluat interimatul la şefia Camerei Deputaţilor, şi cu voturi de la USR

florin roman

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Florin Roman a preluat interimatul la şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban. Acesta a fost votat în şedinţa Biroului Permanent al Camerei, pentru o perioadă de două săptămâni, fiind o înţelegere în conducerea forului legislativ pentru o conducere rotativă, până când se va contura o nouă majoritate pentru a se vota un nou preşedinte. Roman a primit voturile de la USR.

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei în care s-a votat ca Florin Roman de la PNL să preia interimar şefia forului legislativ, că votul USR pentru această propunere are ca explicaţie faptul că partidul îşi doreşte stabilitate şi responsabilitate, potrivit News.ro.

Întrebat dacă îşi doreşte să fie preşedintele Camerei, Florin Roman a spus că nu este momentul să se facă o discuţie în acest sens până când nu se va constitui o majoritate în Parlament, pentru că va fi greu pentru un preşedinte să lucreze fără o majoritate.

”A fost mai mult o discuţie administrativă, mai puţin politică. La urma urmei, indiferent cine era, aş fi votat orice alt coleg. Aş fi votat-o şi pe domna Prună”, a spus Roman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri