Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, bolnavă de COVID

gabriela firea

Senatorul PSD Gabriela Firea  a absentat miercuri de la şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru că, în urma unui test, a aflat că este pozitivă la SARS-CoV-2.

„Absentez motivat de la dezbaterea şi votul de azi, din Parlament, asupra programului guvernamental şi listei miniştrilor premierului desemnat Dacian Cioloş. Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă.

Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze: soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook.

„Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei şi alegerii fiecărei persoane. Şi sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiţi, să vă sfătuiţi cu cei în care aveţi încredere, să citiţi şi să luaţi cea mai corectă decizie în această perioadă grea.

În faţa bolii, toţi suntem egali. Exact ca în faţa lui Dumnezeu. (…) Îi mulţumim şi acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situaţia noastră medicală este sub control şi în câteva zile ne vom întoarce la activităţile obişnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină”, mai scrie Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri